2k app
veiw
2k app
veiw

"АрАрАт" представляє м'ясні спеціалітети!

15.02.2017
переглядів: 4674
Насолоджуйтесь стравами з добірного м'яса, приготованого за найкращими рецептами, разом з легендарним вірменським коньяком!

Легендарний вірменський коньяк "АрАрАт" і Сім'я ресторанів "Козирна Карта" представляють Колекцію м'ясних спеціалітетів! Шеф-кухарі 14-ти столичних "Козирних" ресторанів готують по 3 спеціальних страви з добірного м'яса. Молода баранина, парна телятина, свіжа свинина та кращі рецепти, перевірені часом - гарантія того, що навіть найвибагливіші гурмани залишаться задоволені.

Замовляючи будь-яку страву з Колекції М'яса, Ви отримуєте приємний гастрономічний комплімент - 50 мл. вірменського коньяку "АрАрАт". Добірне м'ясо і легендарний вірменський коньяк - це завжди актуально!

Замовляйте ще від 100 мл коньяка "АрАрАт", публікуйте фото чека в комментарі до цієї новини на Facebook та приймайте участь у розіграші п'ятизіркового СУПЕРПРИЗА від ТМ "АрАрАт"

Колекція м'ясних спеціалітетів від "АрАрАт" чекає на Вас в таких ресторанах:

Amber 

  • Телятина на кістці в дуеті соусів Демі Глас і М'ятний
  • Качина грудка з яблуками під винним соусом
  • Перепели на вогні з картоплею

Гранд Піано Кафе

  • Філе міньйон з картопляним пюре і винним соусом
  • Челогач на грилі з картоплею і соусом Хрін
  • Каре ягняти з пшеничним різотто під соусом Естрагон

Казбек

  • Корейка новозеландського молодого баранчика маринована з розмарином за грузинським рецептом
  • Пеппер-стейк з телятини
  • Свинячі ребра барбекю

Караван

  • Каре новозеландського ягняти
  • М'якоть баранини в пюре з запеченого баклажана
  • Сарма кебаб з йогуртом

Козачок Совки

  • Фермерське курча барбекю
  • Стейк з телятини
  • Свинячі реберця барбекю

Креп де Шин

  • Телячі щічки з овочами, припущеними в соусі Деміглас
  • Стейк з телятини з пряними травами
  • Міні-медальйони з телятини з шпинатно-картопляним пюре


Miami Blues

  • Медальйони з телятини, подаються з соте з печених овочів і соусом барбекю
  • Ніжне філе телятини на кістці з мусом з баклажана
  • Баранина Оссобуко в винному соусі

"Мисливець" Гриль-ресторан

  • Каре телятини під соусом з білих грибів
  • Курча в хрусткій скоринці
  • Шашлик свинячий


Нон-Стоп

  • Стейк Рибай (класичний, смажений на грилі)
  • Ті-Боун з печеною картоплею і медовим соусом
  • Стейк зі свинини (ошийок)

Spotykach 

  • Соковитий стейк з телятини в яблучному димі
  • Корейка з свинини на грилі
  • Телятина з беконом на грилі


Тюбетейка на Тарасівській

  • Каре баранини - від 200 г
  • Шашлик з телятини
  • Телячі щічки томлені в маринаді

Хінкалі

  • Курчата Табака з часниковим соусом
  • Чахохбілі (Тушкована курка з томатами і зеленню на кеце)
  • Чанахи (Баранячі ребра тушковані з овочами)

Тандир

  • Чалагадж з баранини
  • Люля кебаб з телятини
  • Ягня в пряних травах, приготоване в тандирі

Forrest Club

  • Стейк Рибай
  • Стейк Стріплойн
  • Ребра яловичі в імбирно-соєвому соусі

Козацький Стан

  • Шашлик з баранини
  • Риб-ай стейк
  • Медальйони з яловичини

Чорне порося

  • Фірмовий шашлик на ланцюгу
  • Корейка з телятини на кістці з соусом барбекю
  • Качине філе-гриль під ягідним соусом